Q, YOUR QUALITY MANAGER

Kwaliteit, Arbo en Milieu volgens Q

KAM: Klassiek drieluik van kwaliteit, arbo en milieu

Ieder bedrijf heeft te maken met kwaliteit, arbo en milieu. Misschien is uw bedrijf al gecertificeerd volgens een (inter)nationale norm, richtlijn of standaard zoals bijvoorbeeld ISO 9001, VCA of ISO 14001 of bent u juist van plan om dit te implementeren. In ieder geval moet u voldoen aan allerlei wet- en regelgeving zoals bijvoorbeeld de Arbowet, wet Milieubeheer enz.

Zaken die om permanente aandacht vragen, maar waarvoor de nodige tijd,kennis en/of kunde vaak niet aanwezig is. Of waarvoor u deze juist niet wenst te verwerven of te behouden.

Beter is het om uw bedrijfsvoering zo in te regelendat uw medewerkers zich kunnen concentreren op de core business van uw onderneming. Zo dragen ze bij aan omzet en klanttevredenheid. Beheer en onderhoud van uw managementsysteem wordt idealiter , betaalbaar, uitgevoerd door een specialist.

Tijd dus voor een slimme benadering, tijd voor Q!

#

Kwaliteit, arbo en milieu volgens Q:

KAM bureaucratisch? Saai? Stoffig? Kwaliteit, arbo en milieu draait helemaal niet om normen, regeltjes, procedures en documenten, al blijkt in de praktijk vaak het tegenovergestelde.

Het draait om verbeteren. Iedere dag weer. Hoe kunnen we leren van onze fouten en brengen we faalkosten naar beneden? Waar zitten onze risico’s? Hoe kunnen we onze productie nog efficiënter inrichten met minder afval? Hoe kunnen we besparen op onze energiekosten? Hoe zorgen we er voor dat onze medewerkers veiliger kunnen werken? Q, de specialist, weet de antwoorden.

#

Ontzorgen volgens Q:

Q is geen adviseur maar geeft inzicht en biedt werkdrukverlaging. Q stuurt wanneer nodig een specialist, de Q-manager, die advies geeft. Maar alleen als dat van toegevoegde waarde is. Q zorgt er vooral voor dat uw gehele kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagement binnen uw bedrijf simpelweg gewoon goed geregeld is. Ontzorgen noemen we dat.

Door gebruik te maken van het innovatieve MyQ-platform doen we dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week. En door de kosten over een langere periode te spreiden doen we dat ook nog eens voor een vast, laag maandbedrag. Bijzonder hierbij is onze unieke certificeringsgarantie: zolang het beheer en onderhoud van uw KAM-management wordt uitgevoerd door Q is het behoud van uw certificaat of certificaten gegarandeerd!

Voordelen volgens Q:

Door te kiezen voor Q bent u vanaf dag één verzekerd van een professionele invulling van het kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagement binnen uw onderneming. De voordelen zijn evident en leest u hier