Q, YOUR QUALITY MANAGER

Beheren met Q

Ik ben Q, uw kwaliteitsmanager

Eenmaal goed geïmplementeerd ben ik in de rol van uw eigen virtuele kwaliteitsmanager 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u ‘in controle’. Ik ben geen adviseur die op gezette tijden bij u langs komt om u te vertellen wat u allemaal moet doen! Natuurlijk geef ik u gevraagd en ongevraagd advies, maar ik zorg er vooral voor dat alles rondom kwaliteits-, arbo- en/of milieumanagement binnen uw bedrijf simpelweg geregeld is. Ontzorgen noem ik dat.

Zelf werk ik virtueel op de achtergrond, maar op gezette tijden stuur ik een Q-manager bij u langs om daadwerkelijk bij u aanwezig te zijn en de noodzakelijke taken uit te voeren. Naast mijn nagenoeg onuitputtelijke kennisbron maak ik gebruik van slimme ICT-oplossingen en systemen.

Realtime management informatie

Ik help u inzicht te verkrijgen en overzicht te houden op het vlak van kwaliteits-, arbo- en milieumanagement. Op basis van dit overzicht en de verkregen inzichten help ik u te verbeteren. Naast het aanleveren van diverse rapportages (rapportages over registraties en lijsten van meldingen en documenten) zorg ik er ook voor dat u altijd de beschikking heeft over ‘real time’ interactieve management informatie. Vanachter uw computer op kantoor of via uw tablet of smartphone kunt u trends volgen (bijvoorbeeld over meldingen van incidenten en ongevallen, klachten en verbetermaatregelen) en inzicht krijgen in de verschillen tussen organisatie-eenheden.

Realtime MT info

24/7 aanwezig tegen minimale kosten

Door gebruik te maken van mijn eigen innovatieve MyQ-platform en door inzet van slimme ICT-tools ben ik 24 uur per dag, 7 dagen per week aanwezig. Door verregaande digitalisering en automatisering kan ik de kosten laag houden. Door deze ook nog eens te spreiden over een langere periode ontstaat een vast laag maandbedrag.

Directiebeoordeling / KAM jaarplan

In beginsel jaarlijks zal Q het evaluatierapport (managementreview) genereren met betrekking tot de prestaties van het managementsysteem. De jaarlijkse bespreking en beoordeling door de directie zal met uw Q-manager worden uitgevoerd en schriftelijk worden vastgelegd.