Q, YOUR QUALITY MANAGER

Software suite

De MyQ softwaresuite, het centrale brein van uw managementsysteem

Als uw digitale kwaliteitsmanager vind u mij online in de goed beveiligde cloud. Daar beschikt u over de MyQ softwaresuite welke bestaat uit een set van software modules, die geïntegreerd een totaaloplossing bieden ter ondersteuning van uw verbeterproces. Deze software helpt u bij het identificeren van verbetermogelijkheden, het uitvoeren en opvolgen van verbetermaatregelen en het verankeren daarvan binnen uw organisatie. Belangrijke onderdelen zijn het raadplegen en beheren van documenten en processen, en het invullen en opvolgen van registraties (in de vorm van meldingen en vragenlijsten).

#

Software Suite

Als digitale kwaliteitsmanager vindt u mij online in de goed beveiligde cloud. Daar beschikt u over de MyQ softwaresuite.

MyQ is gebruiksvriendelijk en taakgestuurd.

Bovendien is MyQ volledig webbased en dus beschikbaar op desktop, laptop, tablet en smartphone. Met MyQ is de actuele versie van een document of proces altijd en overal beschikbaar. Het portaal biedt intelligente zoek- en filtermogelijkheden waardoor uw eindgebruikers het juiste document snel kunnen vinden.

Wijzigingen in documenten en processen kunnen direct en op afstand worden doorgevoerd, waarbij versiebeheer gegarandeerd is. Onderlinge verwijzingen maken het voor u als eindgebruiker mogelijk om vanuit een bepaalde processtap direct de onderliggende werkinstructies in te zien.

Bovendien zijn taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden inzichtelijk. U kunt opmerkingen plaatsen die direct bij de MyQ documentbeheerders terechtkomen en door hen verwerkt kunnen worden.